top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Dronekræsj og sommerlige eventyr

Høsten er her for fullt og jeg må innrømme at jeg har hatt en veldig tøff periode en stund. Jeg hadde vel egentlig litt høye forventninger til meg selv for denne sommeren, over hva jeg hadde tenkt at jeg skulle greie. Å når det da ikke blir som man har tenkt, ligger skuffelsen på lur. Enten man vil det eller ikke. Det er så lett å bli sugd ned i det negative sluket, selv om man vet veldig godt at man skal fokusere på det positive, og på det man faktisk greier! Så jeg har altså vært en tur innom det sluket igjen, hvor man setter spørsmålstegn ved sin egen eksistens. Er det virkelig meningen at det skal være sånn? Er det ikke bedre å bare slippe?

Jeg tok meg selv i å bekymre meg for smertene og utmattelsen, isteden for å minnes de flotte padleturene. Fokuset ble retta mer mot at jeg ikke greide å padle mer, isteden for å tenke på de fine skogsturene jeg hadde greid. Og at jeg ikke greide flere enn en lang fjelltur i løpet av sommeren...

Sånn holdt jeg på!

Men så snapper man seg heldigvis ut av det igjen, og greier å få fokuset over i riktig retning.Jeg hadde filmet ganske mye fra sommeren, men, jeg følte liksom at tiden hadde gått i fra meg på å poste noe av det, ettersom høsten nå er her, og vinteren er rett rundt hjørnet. Men mens jeg satt å kikka igjennom filmene, gikk det opp for meg at dette kunne bli en fin påminner om hva kroppen min faktisk hadde greid i løpet av sommeren!💡💪🏻

Ettersom jeg ikke kunne sitte pga hoftene, så jeg fant fram yogamatta, noen puter og diverse, bretta det utover spisestuebordet, og la meg på magen over bordet, med knærne støtta på en stol i ene enden, og dataen i andre enden, så var det bare å begynne å redigere 😂🤣👌🏻 Det har tatt litt tid, men nå er filmen ihvertfall klar, så jeg håper dere liker den! (Link nederst på siden)


Jeg har gått langt utenfor komfortsonen min den her gangen, og brukt stemmen min istedenfor å legge på så mye tekst. Jeg har så mye jeg har lyst til å få fram, men mye skrevet tekst i videoen blir fort veldig forstyrrende, så da måtte det bli sånn! 😅


Det var så fint å sitte (les: ligge🙈😂) å mimre tilbake på sommeren, den fine, varme sommeren! Det beste jeg vet er jo å padle på stand up brettet mitt, og det er så herlig at Lobo også elsker det! Han blir helt oppskjørta imens jeg gjør klart, og kan ikke vente med å få hoppe på!Nå er det 2 måneder siden sist padletur, men jeg håper å få inn et par til før vinteren. Det er jo så vakkert nå med alle de sterke fine høstfargene!! 🍁🧡🍂Jeg greide forresten også å lande drona i et tre tidligere i sommer. For sikkerhets skyld, på den ytterste av øyene jeg padler ut til, i det høyeste, tynneste treet, uten skikkelig rotfeste! Jeg skulle teste ut "active track mode", dvs at den skal følge etter deg når du beveger deg uten at du trenger å holde i fjernkontrollen. Men jeg kom borti en knapp jeg ikke skulle, slik at den begynte å sirkle rundt meg isteden, og "obsticle avoidence" blir tydeligvis også slått av når den settingen ble slått på...vel, dere kan se hvordan det endte i videoen! 😬Noen netter i hengekøye har det også blitt i løpet av sommeren, blant annet så tok jeg og sønnen min Ruben en liten roadtrip i nydelig sommervær, og maken til sommervær har vi aldri opplevd!! Knallsol og 30 varmegrader, og badetemperaturen i elva var som sydenvann!! ☀️💛☀️

Det var sannelig deilig å mimre litt tilbake på fine sommerminner. En fin liten påminner om at det er verdt å kjempe seg gjennom de tunge periodene, det være seg med helsa, eller andre utfordringer man møter på her i livet.

Og uten å gå igjennom de tøffeste takene, lærer man vel heller ikke å sette pris på alle de fine øyeblikkene? 🧡💚🧡💚🧡

Ønsker dere alle noe flotte høstdager fyllt med masse glede og kjærlighet!

Varm høstklem fra Sylvia🍁134 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page