top of page

💚 Hei, og takk for at du stikker innom!  💚

Jeg elsker naturen,  å oppleve den med alle sanser, å bare nyte stillheten og freden man blir fylt med når man vandrer alene gjennom skogen. Den følelsen man får av å padle gjennom stille vann, å bare ta inn alt av farger og lukter, det er rett og slett LYKKE! Det er de stundene som gjør det verdt å kjempe videre! 

🍀🧘‍♀️🍀

Jeg vil gjennom denne bloggen dele mine erfaringer med å bruke naturen som medisin for å takle å leve med en kronisk sykdom. Jeg har fibromyalgi, migrene og ME. Det er en tilstand jeg har slitt med siden første året på videregående (1996), men ble først diagnostisert i juni 2018. Det å akseptere at kroppen ikke greier det samme som hodet har planer om er ekstremt vanskelig, og en daglig kamp.

I mars 2020 flyttet jeg og min sønn til en hytte i skogen for å komme så nære naturen som mulig, og for å begynne min prosess i å finne en balanse i hverdagen med det å leve med kronisk sykdom. 

Jeg håper mine erfaringer og videoer kan inspirere både friske og syke til å bruke naturen for det den er verdt! 💚

Klem fra Sylvia

Skjermbilde 2021-06-19 kl. 22.04.19.png

I´m grateful for these days that fills me with peace and pure happiness, they make the days and nights with pain and aching worth fighting through🧡🍁🧘‍♀️

Sider jeg anbefaler å ta en titt innom:

Pachamami Yoga og Helse

https://www.pachamamiyoga.no

bottom of page