top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Outside the trails is where you find Magic

Det er helt utrolig hvor mild og fin novemberen har vært så langt! Samme hvor forberedt jeg er på vinteren denne høsten, så er det helt nydelig å rusle i skogen, og bare nyte de grønne vakre fargene, før alt snart blir hvitt.

Jeg elsker å oppdage nye steder når jeg går i skogen. Å gå utenfor stiene. Det er så mye vakkert å se!! Det er som å komme tilbake til barndommen, tiden når jeg sprang rundt i skogen og lekte, og alt var bekymringsfritt! Jeg får bare lyst til å hoppe og danse rundt! Det hender det seg jeg gjør også innimellom 💚

Jeg kom over ett fantastisk flott tre som hadde falt ned, og det var sånn en koselig stemning der. Det var fint å bare legge seg ned, slappe av, og puste inn omgivelsene. Treet innbydde til litt balansetrening og stretching også, så det ble litt av det og.

Har du noen magiske steder som bare gir deg god energi og deilig stemning?


Klem fra Sylvia 💚

Magical place 💚


Just playing around!

Breathing in the last green colors before winter sets in 💚


52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page