top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Nydelige oktoberdager

Mitt aller første innlegg på bloggen! Oktobermåneden har bydd på noen utrolig flotte høstdager og jeg har vært så heldig å få nyte noen av de utendørs!🍀💚🍁

Heldig.

Det er en av følelsene jeg har fått ett nytt syn på de siste to årene. Jeg måtte virkelig nå bunnen helt, før jeg skjønte at jeg måtte akseptere sykdommen og begynne å lytte til kroppen. Enkle ting i livet som jeg før tok som en selvfølge, ble plutselig ikke mulig å gjennomføre lengre.

Naturen er for meg meditasjon, hver dag jeg får muligheten til å komme meg ut i blant trær, bekker, fjell, sjø eller vann gjør så mye for både kropp og sinn! Noen dager aksepterer kroppen lengre turer, mens andre dager er jeg heldig hvis jeg kommer meg en tur ut på verandaen. På de værste dagene må utsikten nytes fra soveromsvinduet.

Tanken med bloggen er å dele mine naturopplevelser med dere, inspirere til å nyte og sette pris på naturen, og å dele noe av den med de som ikke kan komme seg ut selv pga sykdom. Selv lever jeg på bilder og videoklipp fra både egne og andres turer, når jeg ikke er i stand til å komme meg ut selv.


Stand Up Paddling er min absolutte favorittaktivitet!! Har du ikke prøvd det ennå, så anbefales det på det sterkeste! Det gir meg en ubeskrivelig følelse av overveldende lykke, å bare padle avgårde i all stillhet og la sansene ta inn alt det vakre rundt meg. 💚

#starboard #paddleagainspain #greenperspective
Lykken er sol og et Starboard☀️Ingenting smaker så godt som en kopp grønn te i friluft!💚

Padletur på Jonsvatnet en tidlig oktoberdag🍁

Det ble en liten kveldstur på meg og min kjekke 12 åring forrige uke også, blikkstille vann og flott utsikt over Ranheim fra sjøen. Rett og slett MAGISK!


Ranheim by night

#sprekungdom #starbord #iSUP
Ruben er (nesten☺️) like glad i å padle som meg!


50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page