top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Maur Tempel og The great Yoga Wall

Her er verken julestjerne eller adventsstaken funnet fram gitt. Isteden har jeg tørka støvet av magedansebeltet som har ligget bortgjemt i skapet i lang tid. Når du lever med chronic fatigue og fibro er det en del av hverdagen å velge ut hva energien skal brukes på. Det må planlegges, og konsekvensen i etterkant av aktiviteten må tas med i beregningen også, så her er det nøye utvalgt hva det spanderes energi på.

Så i går, etter 1 uke med 9 migreneanfall, så var det ihvertfall IKKE husvask og juleforberedelser som sto på menyen her i huset!! NOPE, NJET, NÆI!!

Det var en tur blant mine høye, slanke og inspirerende venner i skogen. Åhh herreguuuuud, så deilig!!! Jeg tror faktisk ikke det er mulig for NOEN friske å forestille seg det!! Alle sansene og følelsene blir liksom så mye sterkere, på både godt og vondt.

10 plussgrader og vindstille, siste dagen i november?? Det var jo nesten kriminelt!!

Turen gikk til "Maur Tempelet" som jeg kaller det, og lykken var stor. BEFRIENDE var et ord som godt beskrev hva jeg følte i går, stemningen på den plassen er så nydelig, det er som å komme hjem på et vis, som meditasjon. De maurene som har laga den tua her har ikke ligget på latsiden ihvertfall, utrolig stilig!! Det var sånn en spirituell stemning her og jeg vet ikke hvorfor, men magedanseblodet begynte å boble, så da var det bare å ta seg en sving!😂💃🏼 Det er bra det ikke er folk å se i skogen når jeg er ute på turene mine, hehehe. Jeg filma litt underveis, så ta en titt om dere vil!

https://www.youtube.com/watch?v=j5wV-IB8aTA&t=8sI tillegg fant jeg den OPTIMALE fjellveggen!! Jeg har vært på utkikk etter et sted å henge Yoga swinga mi.. For hva kan vel være bedre for en som ikke er så stor fan av vinter og kulde, enn å bare TA vinteren med storm? Hohoho, så det har jeg bestemt meg for. Det skal Yoges ute, med elektriske såler og varmedress!! Ja, her skal jeg søren meg kjenne meg i live de dagene jeg er oppegående altså!!

Nå må jeg bare få med meg brosjen til å bore hull og skru i to ringer, så er det "all set to go". 🙏🏻🍀

The Great Yoga wall! Har du sett så PERFEKT!! Med tak og alt!!!😻

Ikke værst å kunne gå med singlet siste dagen av november!!!🤩

Det kom nettopp ut info om nytt kurs i magedans igjen etter jul, og jeg har såååååå lyst til å bli med at jeg koker over av adrenalin, men jeg må nok smøre meg med tålmodighet og vente til kroppen blir klar. For klar det SKAL den bli, når vet jeg ikke, men den skal bli klar. Beltet er ihvertfall klart, så får jeg nøye meg en svingom i stua innimellom foreløpig! 💚


Ønsker dere alle en fin kveld videre, klem fra Sylvia

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page