top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Make your choice

Godt Nyttår! Håper dere alle har hatt en fin avslutning på fjoråret, og at det nye året blir akkurat så fint som vi velger å gjøre det til. 🍀💚🍀

Jeg har det siste året fått et litt nytt perpektiv på ting, og da spesielt vinteren! Jeg kan ikke tro at jeg sier det men jeg er blitt skikkelig glad i den årstiden her!! Og snø? Jo mer jo bedre!!⛄️⛄️⛄️

Jeg går bare å håper på kaldere vær og mer snø igjen, siden alt regnet bort i jula.

Det å få bekreftet/avkreftet av vinteren ikke var skyld i sykdommen min var så befriende på mange måter.

Selvsagt er vinteren tyngre enn sommeren, og det har vel mye med det at det er så få timer med sollys på denne tiden. Skiftende vær og bitende kulde er ikke smertefulle kroppers beste venn, men er man flink å planlegge, kle seg godt og ha nødvendige hjelpemidler tilgjengelig, så kan man velge å nyte denne årstiden også! Vinteren kan by på mye kos, og så så eventyrlig vakker naturen er når den er kledd i hvitt! ❄️❄️❄️

Jeg var ute i skogen her om dagen, og møtte en litt eldre mann. Det blåste kraftig og snødde, trærne var dekket av et tynt lag snø, og det var så lyst og vakkert!! Mannen hilste og sa: "Huff, for et hustri vær det er!", og jeg svarte bare at "jeg synes det er helt utrolig deilig jeg, så friskt og lyst med nysnø! Helt perfekt faktisk!". Litt overrasket sa han seg enig i at det faktisk var veldig fint at snøen kom tilbake etter mange dager med regn og mørke.

Når jeg gikk hjemover tenkte jeg på møtet. Det er ikke lenge siden jeg tenkte i samme baner om vinteren. Alt har med hvordan du velger å se ting! Det gjelder ikke bare været, men alt her i livet. Hvilket valg tar du?


Sola speiler seg i isen🌤

Vi hadde besøk av min svigerinne i fra Menorca i jula, og hun har ALDRI sett snø før! For en GLEDE det var for henne å oppleve denne årstiden, det å få ta og kjenne på snø, og å gå på islagt vann! Hun strålte av glede, og jeg ble helt rørt, som den overfølsomme dama jeg er! 😅😆

💛Søskenkjærlighet💛 Jeg elsker dette bildet! Min kjære tar med seg søstra si ut på isen for første gang! Et magisk øyeblikk!✨


Det ble flere fine turer på slutten av året, og jeg er så heldig å ha en så sprek og fin 12 åring, som jeg kan få utløp for mine treningslyster gjennom, når kroppen min ikke er så samarbeidsvillig!! Han stiller gledelig opp, å utfører alle slags kunster når jeg ikke greier selv, enten det er på stua hjemme, ute i skogen, eller ute på paddleboardtur! Hjertet mitt 💙

Jeg syns det er kjempeviktig å lære barna gleden med fysisk aktivitet, og min sønn er som andre 12 åringer en meeeeget ivrig gamer. Så da er det viktig med balanse mellom spilling og aktivitet. Så jeg har kommet opp med et opptjeningssystem med trening mot spilleminutter. Et visst antall situps, armhevinger, yoga, froskehopp, løping m.m i bytte mot spilletid. I tillegg trener han Taekwon-Do en gang i uka, som også gir spilletid. Vi syns begge det er et morsomt system! 😁👌🏻 Har dere noe system på spilletid hos ungene?

💚Ruben min💚

🧘🏼‍♂️🐍Slangemenneske!🐍🧘🏼‍♂️

💚👣💚Til slutt noen minner fra sommeren 2017 da vi var 8 uker på paradisøya Menorca 💚👣💚

Nyttårsklemmer fra Sylvia 🌲

102 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page