top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Lag ditt eget Økologiske Rosevann

Jeg savner jobben min! Jeg savner salongen min og alle de fine kundene mine, jeg savner å dele mine kunnskaper om hvor viktig det er med bruk av naturlige produkter, både for vår egen hud og helse, og for miljøet. Jeg er utdannet Naturkosmetisk hudpleier og spa terapeut hos tre60Naturkosmetik i Sverige, men pga sykdommen måtte jeg dessverre legge ned salongen. Men jeg håper at jeg en dag skal kunne starte opp igjen 💚🙏🏻

I mellomtiden tenkte jeg jeg kunne dele litt tips og råd med dere her på bloggen! Jeg holder på å lage en egen delside, "Naturlig Hudpleietips" som snart vil komme opp som et eget punkt oppe på menyen! Håper dere vil finne siden nyttig, og så svarer jeg mer enn gjerne om det er noe spesielt dere lurer på!

🌱💚🌱 Mimrebilde fra den fine lille salongen min, Sylvias Spa og Naturlig Hudpleie 🌱💚🌱

Vi er så heldige som leier leilighet i et hus hos et hyggelig ektepar, og de har bokstavelig talt den fineste rosebusken jeg har sett, og den vokser rett utom verandadøra vår. Den strekker seg helt opp til 3. etasje!! Og et av mine favorittprodukt er Rosevann! Og det er superlett å lage selv! Og har du ikke tilgang på en rosebusk hjemme, finnes det masse ville nyperosebusker i skogen som er kjempefine å bruke. Jeg har plukket masse roseblader i skogen i sommer! På bildet under er det en blanding av Nyperoseblader (de rosa) og blader fra busken hjemme (røde).


❤️🌹Vakreste rosebusken som vokser hele 3 etasjer opp!!🌹❤️


Jeg har laget en liten video om hvordan du enkelt kan lage ditt eget økologiske rosevann, så ta gjerne en titt, og blir du inspirert til å prøve selv vil jeg gjerne høre hvordan det gikk!

Jeg skal gå nærmere inn på bruken og fordelene av Rosevannet på hudpleietips-siden som kommer om ikke så lenge. ❤️🌹❤️

Klem fra Sylvia


109 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page