top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Healing Magnetic straps- gotta love'em!!

Woohoo! Snøen har kommet, og det er bare så fantastisk vakkert! ❄️

Tenk at for to uker siden var det så varmt at man kunne trene i singlet utendørs, og nå er det -10 grader her i Trondheim. Minusgradene gjør jo sitt for kroniske smerter, så her er det om å kle seg godt, for å unngå forværring. Jeg har i tillegg stor hjelp av støttebånd med magneter for både knær, håndledd og albue.

💙 Winter wonderland 💙

Magneter for knærne har jeg brukt siden 2002, og de kan jeg ikke leve uten. Jeg har kronisk betennelse i knærne, som sprer smerte oppover i lårene om jeg ikke bruker knemagnetene. Så har du problemer med knær/lår smerter, er dette absolutt noe du bør prøve ut! Jeg har forskjellige varianter, så bare spør om du trenger anbefaling til hvilke jeg syns er best til forskjellige anledninger! Noen er helt tynne og syns ikke under klær, mens disse jeg bruker på bildet under, gir absolutt best støtte og er helt super under turklær.


Magnetic knee straps


De for håndledd og albue har jeg ikke hatt så lenge, men det er utrolig hvor jeg kjenner de lindrer allerede!🧘🏼‍♀️🙏🏻 Den for albuen skal jo også egentlig sitte helt inntil huden, men jeg bruker den utenpå en tynn genser når jeg er på tur, og nærmest huden ved trening. Det er fordi den er litt stor, og den er litt grov i materialet som gir bloduttredelser om jeg har den på lenge nær huden. Både den og håndledd strapsene gir veldig god støtte ved alle yoga øvelser som kever at du legger vekt på armene. Anbefales 👌🏻

Magnetic strap for tennis elbow


Magnetic wrist support, perfect for handstands!!

Blitt få turer i det siste pga nakken. Veldig kjedelig å ligge inne med migrene nå når det er så fint ute. Jeg fikk resultatet av MR av nakken i forgårs og det ble påvist nakkeskade, som trolig står for mesteparten av migreneanfallene. Skal inn på St.Olav for veien videre, så jeg er spent på om det er noe de kan gjøre. Skaden kom av et fall fra hest i 2012, så det har tatt laaaang tid før jeg endelig fikk mast meg til MR. Symptomene ble satt i samme bås som de andre smertene rundt om i kroppen, så det måtte bli alvorlig vondt før jeg fikk komme inn. Så nå er det bare å vente å se om de kan hjelpe meg noe på sykehuset, hadde vært en drøm å slippe så mange anfall og kvalme!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻


I dag var planen å kjøre en tur til Jonsvatnet og prøvefly drona jeg fikk av min kjære, snille mamma!❤️ Omgivelsene var aldeles perfekte for en nydelig shoot, sola sto rett over fjellene, nydelig frostrøyk over vannet, og det var bare helt ubeskrivelig vakkert!! Med blåfrosne fingre fikk jeg kobla opp drona og skulle koble til telefonen, som hadde 100% batteri noen minutter før...... og der døde den!!! RETT før jeg fikk satt i ledningen til fjernkontrollen. Grrrr.... Veeeldig irriterende!! Og telefonen tar så lang tid før jeg får skrudd den på igjen når den har dødd av kuldesjokk, og kvalmen ga beskjed om at min "oppegåendetid" var brukt opp for nå, så da var det bare å pakke ned og kjøre tilbake!🙈😅😂😂

Fikk ihvertfall tatt et par bilder før den døde, og nytt den vakre utsikten 💙❄️💙❄️💙

Og så fikk jeg truffet min gode venninne Linda også! Hun kjenner meg godt, og vet at det ikke er så ofte jeg er oppegående nok til å treffes, så når jeg ringte og spurte om hun ville bli med en liten kjøretur, var hun klar på et blunk! ❤️ Og forståelsesfull som alltid når jeg ikke greide å bli med inn på kaffe etter vår lille utflukt. Takk til deg for at du er så tålmodig og god en venn kjære Linda! Og for at du tenkte på meg da du så de råååsa kule Yoga sokkene som jeg fikk av deg i venninnegave i dag!

Gleder meg til å prøve de!! 👣💝


Klem til dere alle som titter innom bloggen min. -Sylvia 💚

90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page