top of page
Spa Stones

Behandlingsmeny

Hudpleie

Havfruen 60 min 990,-

Her får huden din nyte av havets gave til mennesket, med en algemaske proppfull av vitaminer, mineraler og antioksidanter, som etterlater huden fresh og med en ny glød! 

Masken blir blandet og tilpasset din hudtype. 

Behandlingen starter med rens og peeling, deretter legges masken, og behandlingen avsluttes med serum, fuktkrem og øyekrem tilpasset din hudtype, som slusses inn ved hjelp av en maskin som samtidig gir et naturlig ansiktsløft til huden din.

Relaxation

Glow Lux med rygg- og nakkemassasje, 75 min 1500,-

Behandlingen starter med 15 min ryggmassasje som får igang sirkulasjonen. 

Deretter venter rens, peeling, og en maske spesialtilpasset din hud. Mens masken virker får skuldrene en massasje, slik at du kan slappe av og nyte, mens ingrediensene i masken jobber med å gi huden din akkurat det den trenger for å få deg til å føle deg fresh!

Behandlingen avsluttes med ansiktsmassasje, og serum, fuktfrem og øyekrem som passer din hudtype, og produktene slusses inn med en maskin som samtidig gir deg et naturlig ansiktsløft ved å stimulere ansiktets muskulatur.

Sjokoladedrøm 90 min 2000,-

Min Signaturbehandling 

Luxen over alle luxer! Her får alle sanser nyte godt av sjokoladens fantastiske egenskaper. Kombinasjonen av sjokolade, kaffe og havtorn i produktene gir huden en eksplosjon av fukt, antioksidanter, vitaminer og mineraler, og sjokolade stimulerer også kroppens egen produksjon av lykkehormonet serotonin. Etter denne behandlingen svever du ut av behandlingsrommet! 

Behandlingen inkluderer rygg- og nakkemassasje med varm sjokoladeolje, og varme stener, en luxeriøs ansiktsbehandling, ansiktsmassasje, og avsluttes med naturlig ansiktsløft med beauty iron.

Brun kosmetisk maske

Ansiktsbehandling for Ungdom, 40 min 650,- 

Denne behandlingen passer for alle ungdommer, og tilpasses den enkelte! I ungdomstiden er kroppen i utvikling, og det er mange hormoner i sving som kan føre til forskjellige utfordringer med huden for noen. I denne tiden er det viktig å legge grunnlaget for sunne hudpleierutiner som varer livet ut. Mange begynner å benytte hudpleieprodukter, og gjerne sminke, så det er utrolig viktig å passe på at ungdommene bruker rene, naturlige produkter, fri for kjemikalier, hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer. Her får du hjelp til å lære riktig stell av huden, og til å finne gode, trygge produkt som passer akkurat din hudtype.

Microneedling 60 min 2500,- (tar du 3 behandlinger innen 3 mnd betaler du Kun 6000,-

Ønsker du naturlig reduksjon av rynker, store porer, acnearr og å freshe og stramme opp sliten hud?

Da anbefaler jeg denne kombinasjonsbehandlingen med microneedling og naturlig ansiktsløft med Beauty iron.

Man kan se forskjellen direkte etter behandling, huden blir slettere og får mer glød, men resultatet av microneedlingen vil først vises etter noen uker, da huden trenger tid for å bygge opp nye celler, kollagen og elastin.

Viktig for godt resultat er jo selvfølgelig de naturkosmetiske produktene jeg bruker i behandlingen, og de kunden bruker hjemme.

3-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom anbefales for best resultat, alt ettersom hva du ønsker å oppnå med behandlingen.

13958274_1777800189108315_9039514950175518164_o.jpg

Ansiktsbehandling for menn

Alle behandlingene ovenfor passer også for menn, da alle behandlinger tilpasses den enkeltes hudtype og behov.

Hvis du ikke har permanent skjegg, anbefaler jeg at du kommer nybarbert til timen.

Naturkosmetisk AHA syrebehandling, 100,-

Legg til en pensling med AHA syre til hvilken som helst av behandlingene over for økt anti-age effekt. Den naturkosmetiske AHA syren er framstilt av sukker- og melkesyre, som stimulerer nyproduksjonen av kollagen og elastin, og dermed forbedrer hudens spenst og smidighet. 

Den løser samtidig opp døde hudceller, arrvev kan løses opp, tette porer åpnes opp slik at slaggprodukter kan renses ut, og talgproduksjonen balanseres.

Jevnlig behandling med AHA syre kan bleke ned pigmentforanringer i huden.

I tillegg øker den hudens evne til å binde fukt, og den etterlater huden med en vakker glød.

 Med andre ord, en AHA pensling er verdt å ha med i enhver ansiktsbehandling!

Ring eller SMS for timebestilling

Tlf:90737179

bottom of page