top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Magiske iSup-turer før vinteren setter inn!

Etter en lang periode med trøblete kropp, er det ingen ord som kan beskrive den følelsen jeg hadde når jeg hoppa på brettet og padlet utover til øya "mi"! Og Lobo sa seg veldig enig i det! Minusgradene beit i nesa samtidig som sola med sin gyldne varme tone, holdt oss varme. Det lyset fra sola i de sene høstdager er bare så fantastisk vakkert! Det er som om naturen skinner opp i all sin prakt før snøen snart dekker alt, og jorda "går i dvale". ❄️☀️❄️

Vi hadde med oss hammocken og det var så deilig å bare sitte der å gynge, og nyte stillheten, fargene, den crispe lufta, vannet, lukten. Ja, rett og slett ubeskrivelig!!

Lobo var som alltid i full vigør, og drev å herja rundt i kjent stil! Han er rett og slett lykke på fire bein! 🐾💙🐺💙🐾Vannet var fryst i ene enden av vannet, så det går vel fort framover nå til at det snart ikke går å padle mer for i år. Det var nesten 2 måneder siden sist tur, så jeg er så utrolig takknemmelig for å ha fått inn disse 2 turene nå før isen fryser til. Jeg har et håp om en tur til, men går det ikke så går det bra det å!

Har du ikke prøvd vinterpadling før så anbefales det altså på det varmeste! Men er du nybegynner så vent heller til sommeren før du prøver!

Er ikke like trivelig å falle uti i isvannet, hvis du skulle falle!😅🥶
Noen gode tips for en vellykket padletur i minusgrader:


💙Vær kjent i området du skal padle, sjekk værmelding


💙Anbefaler å være to sammen, men drar du alene bør du være en god padler, og si fra til noen hvor du drar, hvor lenge du blir, og ha med deg telefon i vanntett etui.


💙Hold deg nære land


💙Kle deg varmt, ull innerst! Gjerne tørrdrakt. Gode varme hansker med godt grep, og myke sko med myk såle og godt grep. Bruk redningsvest! Vær obs på at vannet fryser oppå brettet hvis det kommer vann oppå, og da kan det bli glatt å stå!


💙Ta med deg niste og varm drikke, og en hengekøye gjør det ekstra kos å ta pausen!


💙Og selvfølgelig blir turen ekstra hyggelig om du har med deg verdens fineste husky 🐺💙🐾


❄️💙❄️ENJOY THE RIDE! ❄️💙❄️
Nå gleder jeg meg bare sånn til snøen kommer, det blir så lunt og godt når alt er pakket inn i deilig nysnø. Jeg har virkelig blitt gla i å gå mye i skogen på den tiden av året. Om sommeren vil jeg helst bruke mine gode dager på vannet, men når vinteren kommer er det så magisk stemning i skogen. Lyset, lyden av kramsnø under skoene, det er så vakkert når naturen får på seg de vakre hvite klærne. Alt bli så rent og fint, og ja, rett og slett magisk!


Ta gjerne en titt på en filmsnutt jeg lagde fra de siste padleturene, jeg ville prøve å få fram magien og frihetsfølelsen jeg får av brettet mitt 🧘🏼‍♀️💙🏝
Stor klem fra Sylvia 🙋🏼‍♀️

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page