top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Husky på padletur

En drøy måned har flydd avsted siden rehabiliteringen! Første uka etter fikk jeg en skikkelig "flare up" og var helt utslått. Tror kroppen var så "på" under hele oppholdet at når jeg kom hjem så var det bare pooooffff, så var det en tur innom kjelleren. Men det kom seg jo igjen, og så fikk vi jo så fine sommerdager som jeg heldigvis var i form til å nyte!

Jeg hadde planlagt årets første padletur i påsken, men kroppen ville det ikke sånn! 😅 Så kom rehabilitereingen, og da ble det heller ikke overskudd til en padletur. Så den første turen i år var skikkelig etterlengtet og ble på bursdagen min 9. juni!! Jeg hadde gledet meg siden jeg fikk Lobo til å ta han med på tur, og jeg var så spent på hvordan det skulle gå med han! Om jeg i det hele tatt fikk han oppå brettet!! 😂🐺

Men det gikk jo som en drøm!! Han hoppa på og la seg rett ned og ble liggende der å nyte turen! Den søte husky-nesen sin stakk han ned i vannet når vi fløt bortover! For en lykke!!! 💚🍀💚

Se video under.⬇️(Anbefaler å se i HD + 🎧)Livet med fibromyalgi er jo som å leve i en berg- og dalbane. Man har mye svingninger i formen, og man vet aldri hva som kommer rundt neste sving! Det som er så viktig for å holde motet oppe når man er nede for telling er å gjøre ting som gjør deg glad på de dagene du greier! Det er ikke alltid lett å finne balansen, og som oftest er det lett å gjøre for mye på de dagene man føler seg i form, og så blir man straffet for det i flere dager etter endt aktivitet. Å ta mange pauser er ikke alltid så lett når man er "igang" med noe, og adrenalinet pumper og du har det så gøy!! Men det er så viktig å huske på da at dette er "falsk energi", og ta pauser allikevel, selv om hvert fiber i kroppen, og spesielt hjernen bare skriker "Jooohoooo, dette er gøy!! Jeg tror jeg er frisk igjen!!" For DET, kjære kropp, det er du ikke!! Man blir lurt trill rundt, gang på gang, og blir like "overrasket" og skuffet hver gang man havner i kjelleren etter en aktivitet. Noen ganger kan det å støvsuge huset være nok til å slå deg ut, andre ganger kan man greie en fjelltur før det sier stopp. Men det å ta maaaaange micropauser gjennom dagen, uansett aktivitet, det har jeg funnet ut er alfa omega for å unngå de største svingningene på berg- og dalbanen. Selv om jeg eeeeeelsker berg- og dalbaner, så er ikke dette akkurat den typen jeg er ute etter! 😅😂
Det blir bare et kort innlegg den gangen her, meeeen, det kommer snart et til! Jeg holder på å redigere film fra en liten road trip jeg hadde med Lobo i fra uka som akkurat var. Så følg med!

Hvis du liker filmene mine så abonner gjerne på Youtube kanalen min, så får du varsel når det kommer ny video. Det er helt gratis!

Da vil jeg bare ønske dere en fin helg videre! Håper dere alle får muligheten til å ut å nye av naturen i helga! 💚🍀💚


Stor klem fra Sylvia

88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page