top of page
  • Forfatterens bildeSylvia Moe

Hengegøy på ei øde øy

Hei kjære dere!

For et par uker siden pakket jeg bilen og forberedte en roadtrip for å teste ut min nye hengekøye. Jeg var så heldig å hadde fått en i bursdagsgave!🎁😍 Det var bare meg å Lobo som skulle legge ut på tur, og vi visste ikke hvor vi skulle. Vi heiv oss i bilen, blant kjølebag med mat, ved, linimenter og migrenemedisin, sovepose, liggeunderlag paddeboardbagen og hengekøya, helt klar for eventyr!

Nå var det bare å kjøre avsted og ta det som det kom! Hengekøya hadde vi testa på forhånd i hagen, og den var kjempelett å henge opp, kun 5 minutter, så når vi ble slitne var det lett å få den opp!


Vi kjørte et godt stykke før vi fant den optimale plassen! Yr meldte fint vær i området, og jeg leta meg fram til en liten prikk av et tjern som jeg så på GPS´n, som jeg fikk på følelsen av at, DIT, dit måtte vi! Å plassen var absolutt helt perfekt!!


Vi kjørte inn til enden av en liten traktorvei, og oppdaget ei lita øy et lite stykke ut på vannet! Så da var det bare å pakke hund og utstyr på brettet å padle ut. Å for en flott plass!! Helt alene på en bitteliten øy, vi kunne ikke ha vært heldigere! 🍀💚🍀


Så var det bare å henge opp køya, og sette seg ned for å nyte utsikten og stillheten. Lobo kunne løpe fritt da det ikke var verken folk eller fe i nærheten. Så heldig jeg følte meg når jeg satt der og nøyt nærheten til den vakre naturen. Luften. Lukten. Stillheten. Roen. Så heldig som får lov til å være frisk nok til å ta en sånn tur, takknemlig for å kjenne knotten kile meg intenst i ansiktet, og så ubeskrivelig takknemlig for å leve livet!

Og Lobo, han var så takknemlig for å få løpe fritt han, at han holdt på til i 3-4 tia på natta før han roa seg!🐺💨💨💨😂😂😂

I halv-svime fikk jeg øye på han gjennom myggnettingen i hengekøya da jeg våkna og måtte ta migrenemedisin i 4 tiden. Han satt så fint å bare skua utover vannet. Lykke! 💚

I halv 9 tiden på morgenen var det et vakkert skue å våkne til! Lobo lå oppkrølla under hengekøya, og var kjempetrøtt! Vi fyra opp bålet, og kokte te vann. Aldri før har en kopp grønn te smakt så godt! 🍵

Kalkun bacon og egg sto på frokostmenyen, og vi bare storkosa oss, rett og slett!!Så med andre ord, hengekøyetur alene eller med din firbente venn, gjerne midt på en øde øy, kan anbefales på det sterkeste! Har du spørsmål om pakking eller trenger andre tips, så spør gjerne i kommentarfeltet under! Imens du planlegger din neste tur, kan du ta en titt på en filmsnutt jeg laget fra turen vår! God tur! 💚


Klem fra Sylvia


Se i HD + 🎧

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page